gypsy punk rock

åååh, jag är så peppad. bara 3 dagar kvar tills jag får se dom här coolingarna:

image2
                                                                                        Gogol Bordello

GRATTIS IRENE

image1

grattis min vän irene som fyller år idag!
irenes fina blogg hittar man här

look at me, i'm a winner!

den här helgen har jag äntligen lyckats ta mig samman och göra mitt hälsoarbete. jag är så duktig! bara typ en fjärdedel kvar nu, sen är jag fri.

min fula gamla termometer utanför fönstret säger att det endast är 3 jävla grader utomhus, så jag känner mig lite mindre peppad på att gå ut. sitter nog hellre inne med en kopp te, lite tända ljus och en bra film. mums.

förövrigt är det min vän irenes födelsedag på tisdag och oj vad mycket hemska planer vi har (be afraid, be veeeery afraid!) haha...

ska wars

kom just hem från ska-fredag på 44an, det var lite segt eftersom det antingen var skitvarmt eller cpkallt. blääh. höjdpunkten var djn som spelade 5446 that's my number av toots & the maytals hihi, (för ni som inte vet är det låten som spelas i början av this is england)

puss och kram och godnatt, jag är skittrött och vill bara sova / kolla på en dålig high schoolfilm.

so long and thank's for all the shoes




jag känner nästan att jag vill köpa nofx nya livecd they've actually gotten worse live trots att jag väldigt länge varit skeptisk mot livecds. det känns liksom ganska trist att lyssna på livelåtar och önska att man var där jättejättemycket. dessutom är det dålig kvalite på låtarna blö.

fast den här cdn har fått endel bra recensioner och nofx är verkligen det både sämsta och bästa bandet live. sämsta för att fat mike egentligen har den sämsta rösten någonsin, bästa för att dom är så jävla sköna och roliga. hur gay det än låter så är nofx ett av mina favoritband. KOM TILL SVERIGE NU ERA JÄVLAR!



hej

ny blogg. koolt.

RSS 2.0