konichiwa bitches

seriously, mycket nördigare än så här blir man inte: jag har suttit uppe tills nu och finslipat nya bloggdesignen. men vafan, är man nörd så är man.

förövrigt älskar jag att stanna uppe på kvällen tills alla gått och lagt sig. man kan liksom vandra omkring i huset och göra lite vad man vill, utan att någon stör. typ läsa nån tidning i köket och dricka te.

the kids are all wrong

idag har varit en jävligt bra dag. sista provet är avklarat (så jag är alltså heeelt fri nu), snubben från jobbet ringde och jag ska på introduktion på söndag = jag har sommarjobb(!!) och sist men inte minst har jag bokat min hultsfredbiljett! fyfan vilken pepp på alla band jag ska se i sommar! rage (rage!!), anti-flag, the hives, looptroop, raised fist, nofx, bad religion, tiger army, lagwagon och no fun at all. och nu pratar vi bara om dom band jag hypar mest.

1 vecka kvar till betygen sätts (och allt är över)
2 veckor till hultsfred
3 veckor till min födelsedag (18 hihi)
4 veckor till west coast riot

(och 3 veckor till sötaste idris kommer hit, men ville inte förstöra det fina mönstret..)

tjuvlyssnat

alltså jag är ju största tjuvlyssnat-nörden ever, så här är två av mina senaste favoriter. jag skrattar fan högt när jag läser båda!

En kille ~30 står i tunnelbanan och pratar i mobiltelefon med "gullig" röst.
Killen: Får jag nafsa dig i örsnibbarna? Varför inte? Slicka dig på kinden då? Och pussa dig på munnen. Tuttarna.
Efter en stunds småtjafsigt gullande höjer han plötsligt rösten.
Killen: Vadå? Säg inte att du har slängt korven? Alltså om du har slängt korven vet jag inte vad jag gör! Men har du slängt korven? Har du gjort det? Vadå stank i hela kylen? Det gorde den inte alls! Alltså, du ska aldrig röra min mat! Var har du slängt den? Vilken soptunna? Ja, men vilken? Men då får du plocka upp den därifrån. Nej, det ska du göra. Jag tänker INTE göra det, du ska göra det NU.

En man ~40 ringer sin fru på mobilen.
Mannen: Hej älskling! Gud vad jag saknat dig! Ja, nu är jag på flygplatsen. Mmmm? Mmmm?. Men har du diskat och dammsugit då? Jaha? Men dammsugit då? NÄHÄ!!!
Mannen slänger argsint på luren, fnyser och går sedan till cafeterian och beställer en stor stark.


eeh

öh, jag kom just hem. jag var på saras skiva (den enda skivan) och drack alldeles för mycket. iallfall så satte jag mig på t-banan och somnade så jag hamnade i hässelby strand. fan liksom. och nån jävla snubbe med dreadlocks försökte ragga på mig "men du kan sova hos mig fan. jag vill inget illa, bara sova." fan heller liksom, jag ringer taxi och måste pröjsa 200 spänn för att komma tillbaka till bromma. jävla sepe. godnatt (godmorgon?)

:)

äntligen är jag klart med fotoalbumet! ännu en grej att stryka på listan med miljontals (nästan) saker som jag ska ha gjort innan sommaren börjar på riktigt. nu återstår bara:

skriv svenskarecension (om pjäsen den allvarsamma leken)
skriv ett högtidstal
plugga till fysikprov
köp hultsfredbiljett
ordna jobb!!!
boka biljett till wales (?)
göra något åt håret

osvosv...

:)

min (nya) design är fan snyggast i hela världen.

men

jaha. nu ska voodoo glow skulls spela på augustibuller. varför ska dom alltid vara så jävliga och boka band som jag vill se när jag aldrig kan gå?? och uk subs är bokade också blöööööh. jag hoppas alla ställer in.

hursomhelst så är jag ändå lycklig eftersom jag ska se älskade rage och typ nofx i sommar. hihihoho. (fast inget slår pepper! jag skulle nästan kunna välja att se dom igen över att gå på alla spelningar i sommar)

...

och ja. jag ser fett muppig ut på bilden från igår.

eh

är det ens en enda person som läser den här bloggen som inte känner mig/är vän med mig på facebook? anyway så är det här irro, jag och TRUMMISEN FRÅN FUCKING PEPPER!!!

image48

jag har aldrig någonsin haft en idol, eller ett band som jag avgudat. jag upptäckte sublime och trodde att det var mitt favoritband i hela jävla världen. men icke. pepper är fan det bästa bandet någonsin. herregud. pepper.

bring me along

bring me aloooong, take me anywheeeere.

alla som läser de här inlägget måste verkligen ta sig i kragen och ladda ner lite pepper. nu!
lyssna här.

nejnejnej

min ipod har slutat fungera! uhu, det är hemskt hur mycket man är beroende av en sån liten pryl egentligen men jag mår verkligen dåligt av det här. det kom upp en liten jävla ipod med kryss-ögon och ledsen mun när jag försökte sätta på den, och support-killen som jag snackade med sa: jaha, så det är en "sad ipod"? din garanti och support har ju gått ut med 700nånting dagar... eh. inte så trevligt.

ja, jag fyller åtminstone år om typ en månad. nu är jag ju rätt säker på vad jag ska önska mig iallafall..

så här såg den ut!!

image47

PEPPER!

oh, herregud! jag och irene var på pepper igår, och vi träffade dom! på riktigt! satt och snackade & drack öl vid vattnet och alla var skitgulliga och vi åkte i deras buss!! jag har nog aldrig varit lyckligare i mitt liv förfan! och merch-killen var sötast i världen och vi värmde honom när han frös (för han hade ju typiska hawaii-kläder typ flipflop, shorts och keps och grejer). ingen kommer att fatta hur coolt det var förutom irro. herregud. HERREGUD.

idag fyller kerstin år! (och det har ingenting med surinlägget att göra)

åh, jag är så jävla trött på all skit. allt jävla skolarbete som ska göras och alla pengar som ska tjänas och alla människor som jag känner att jag måste/vill träffa men inte har tid (ork?) till. kan inte bara skolhelvetet ta slut så man får lite jävla ro?!

ska iallafall se pepper på fredag. jag kan inte komma ihåg förra gången jag var så exhalterad över att se ett band. det komemr att bli bäst. tack för att det finns något som får mig på bättre tankar när all är som värst. mmmhmm pepper.


puss på pepper

RSS 2.0