hihi..

bye bye suckers.

nu sitter jag har i wales och tittar ut over de grona angarna och de fluffiga faren hiho, det kommer att bli ett mycket trevligt lov och jag vill bara att tiden ska ga riktigt langsamt sa att jag hinner med allt. jag har inte ens vart har ett dygn, men jag kanner mig redan som hemma haha. forresten har jag sett den coolaste granen i heeela mitt liv (bild kommer tids nog), jag kan typ inte sluta kolla pa den, den ar sa stort blingig!!

puss & gott nytt ar, jag gillar fluffiga far.

och for alla er som gillar ska och sant: GISSA VEM SOM SKA SE BAD MANNERS PA NYARSAFTON?? WOHO

christmas time again

GOD JUL

hiho, endast några timmar kvar tills julafton börjar på riktigt nu. och endast 2 dagar tills jag beger mig mot flygplatsen woho!

julijul

åh, idag slutade skolan och jag börjar äntligen inse det! nu ska jag bara slappa och sova och öppna julklappar och baka julgrejer och tända ljus och mysa med idris heeela lovet. hiho.

puss och kram, köp en gran

lip up fatty

hihi, julpyssel/fika i helgen med de här schnygga brüdarna som bara måste bli av. sådär, nu ska jag ägna mig åt lite mer svenskaarbete och lite mindre lek i photoshop.

image13






koola tomten lixom

image10

love to love to love you

image9

Pepper är helt klart mitt nya favoritband kollakolla --> Här

the kids will just want a love song

jag kollade igenom lite bilddagböcker och hittade den här gamla bilden! herre gud, det var ju bara ett år sen & jag ser fett annorlunda ut.
ibland saknar jag gamla tider som den här, livet var så bekymmerslöst och jag var ganska söt.

image8

8 diagrams

av någon anledning har jag börjat blanda ihop veckodagarna. idag trodde jag att det var onsdag och igår trodde jag att det var tisdag. fett stört.

jag har äntligen lyckats att ta tag i mitt svenskatal, så det är jag glad över, trots att jag bara skrivit en halv sida. knappt.

just nu kan man säga att jag pendlar mellan att må skitbra, typ: wow allt är så himla bra och snart är det lov och jag har inte alls mycket att göra och snart ska jag träffa idris igen, och att må skitdåligt, typ: fan det här går inte längre jag måste sova längre och ta tag i saker och bara gå och gräva ner mig någonstans och sova i några hundra år. jag har cepeigaste humörsvängningarna hela tiden och det är inte ens "den där" veckan! ibland så undrar jag om jag är typ lite rubbad i huvudet eller om alla känner såhär ibland.

jag tror att jag ser fram emot lucia. det ska blir mysigt & jag ska äta en massa pepparkakor och lussebullar. mat och sånt är verkligen min grej.

förresten så har jag lyssnat lite på wu-tang's nya album 8 diagrams. inte illa, jag tror att jag gillart.

soundtrack: wu-tang clan - weak spot

för alla som stör sig på musiken

1. Scrolla längst ner på sidan.
2. Tryck på pausknappen.


soon we'll be dead

nu börjar julen närma sig och det är bara 2 veckor kvar i skolan (TJOHO), men trots detta trevliga konstaterande kan jag inte alls njuta av tanken på att jullovet snart börjar. det känns som att jag har sjuttioelva saker att göra i skolan och pengarna lyser med deras frånvaro. och jag som bara köpt 3 julklappar hitills!

jag har inspirerats lite av kattas blogg, där hon skriver upp listor och sådär. det kan ju vara värt att prova, eftersom inget annat har verkat på min usla självdiciplin.

saker att göra vecka 50:
- plugga minst 3 timmar business english
- skriv stolpar till svenskatal (INNAN ONSDAG)
- köp julklappar till mami & papi
- julbaka (typ pepparkakshus + marsipangrisar & sånt)
- börja plugga fysik
(- fota lite till inlämningen nästa vecka)

We Throw Parties, You Throw Knives

hihi, blackebergs volleybollturnering närmar sig och jag är mer peppad än någonsin. vårt fina lag heter Gotham City och det säger ju det mesta lixom..

image7

ch-check it out

ohyäs, känner mig helt stört fri nu när jag aldrig mer behöver bry mig om nån jävla matte c, provet gick väl som väntat: typ bra, men kan lika gärna bli typ dåligt. hursomhelst, matte kommer nu inte att bli ett av mina dagliga problem tills trevliga d-kursen startar i januari!

något som däremot blir mer och mer av ett problem är mitt lack of pengar. helt stört att jag just nu är ägare av cirka 50 spänn, när jag bruka springa omkring med cash flow (för typ 500 kronor är mycket penger). nu när det snart är jul och allt! plus att jag just kom på att cpkontantkortet tar 2.50 (!!) i minuten för samtal till allt annat än comviq & 5.50 (!!!!) till fucking wales. bajs med stort b förfan.



hihi, julpynt.

start wearing purple

alltså jag tror jag var på en av mitt livs bästa konserter igår. jag blir fortfarande helt cp och galen när jag tänker på hur sjuuuukt bäst det var! GOGOL BORDELLO IN MAH HEART FOREVER liksom.




half man half machine



haha. jag äääälskar.

                                                                                                                          <3

RSS 2.0