:)

image35

woho.
igår fick jag reda på att det anordnas en ny(?) festival i göteborg den 26e juni. än så länge har dom bara bokat 3 band: millencolin, moderat likvidation.... och.... NOFX!
jag är alldeles lycklig, det har gått nästan 2 år sedan jag såg detta underbara band och jag har bara väntat på chansen att få se dem igen. hihi. lycka.

12.59 lullaby

varför är allt så jävla dumt hela tiden, eller rättare sagt, varför är jag så dum hela tiden?
jag vill bara att någon ska knacka på min dörr och berätta att jag hamnat fel. att jag egentligen ska vara någon annanstans, där ingen stress finns, där ingen dålig självdisciplin finns, där ingen är ledsen och inga måsten finns.

kom nu!

t-shirt mania

jag känner nästan att min garderob är komplett just nu, så himla knäppt. jag som alltid vill köpa mer kläder.. det som iochförsig saknas är en massa t-shirtar. måste. ha. nu.
här är en massa snygga t-shirtar som med lite tur kanske inhandlas denna månad (eller ja, vissa av dom):







den här sista känner jag nog var lite mer ämnad för mina kära vän irro, fast jag tycker ju också att den är rätt kool


så här känner jag mig just nu


hiho

image33



de här två filmerna har jag sett idag. den översta var nog ganska mycket bättre än den understa.
gissa vilka?

förövrigt är det skitmånga bra band som spelar i stockholm snart:

- Reel Big Fish & Streetlight Manifesto (13e Februari)
- Bullet For My Valentine & Skindred (20e Februari)
- Dropkick Murphys (31a Mars)
- Raised Fist (1 April)
- Flogging Molly (9e Maj)


partyparty

image32
image31
VS

haha, jag gör något halvhjärtat försök till att sjunga med i gimme more och irro är för full för att garva?
sorry att jag nästan alltid sviker dig när det är party irro, men det är kul så länge det varar iallafall! åh, jag älskar partyperuken.

happy song

okej, så blev det inte. för jobbigt. alla mina inlägg kommer numera att heta: hihi, haha, hoho, hiho, blä, hej etc.

min nya grej är förresten att trycka blanda spår på min ipod och döpa inläggets rubrik efter låtens namn. enkelt och lätt, så slipper jag spendera 90% av tiden det tar att skiva ett inlägg att hitta på en passande rubrik. tada lixom.

i hate kids

eh, ja. nu har jag trevlig 2ochenhalv(?)timmesrast. jag tror att jag är den enda i heeela skolan som inte har lektion just nu, förrutom de irriterande ettorna (ivik eller matte data?) som sitter och skriker här i datasalen. kul kul.
förövrigt har jag pimpat till min blogg lite nu, även om det inte är något direkt överanvändande av html and such. headern skulle ha fixats till lite mer, men i lördags (då jag gjorde den) fick jag plötsligt lite bråttom när jag kom på att jag skulle lämna huset för att åka till gotland med min mamma inom loppet av en halvtimma ungefär.

idag skulle jag förresten hålla en gympalektion i massage. eh. hehe. det gick väl ok, det känns mest bra att det är över. för er som inte känner mig (finns det någon sån som läser den här bloggen??) så har jag absolut inga kunskaper i massage what so ever, så ja. det blev lite halvimproviserat.

det känns som att jag längtar efter nåt, men jag vet inte riktigt vad. i vanliga fall brukar man tänka typ: åh, jag längtar efter lovet! åh, jag längtar efter helgen etc, men just nu känns det bara som jag längtar efter förändring. jag vill att det ska hända något i mitt liv. nu!
kanske att jag ska få nåt ryck och blir skitbra i skolan, eller kanske att skolan ska ta slut, så att jag får något nytt att hålla på med. eller helt enkelt bara att jag ska lyckas få ett jobb så att jag kan få tankarna på annat när jag inte är i skolan. hm, något att fundera på.

dagens musiktips: arctic monkeys - balaclava
har inte lyssnat speciellt längre på det här bandet, men åh vad dom är bra! jag känner mig nästan lite töntig eftersom resten av världen redan vet det här men ja. voilà.

biljett över till bullet for my valentine & skindred, 20 februari, gröna lund???

aaaah jag är så sur!!!! fucking skindred ska spela på gröna lund den 20 februari med bullet for my valentine och dom jävla biljetterna är slutsålda. varför vet jag inte om det här? varför skickar inte nåt jävla företag ett reklammail? varför finns det inte någon slags hemsida med alla band som spelar i sverige och när? eller finns det en sån? är det något jag missat?

fuck fuck fuck fuck. jag hatar mig själv, jag hatar min okoll, jag hatar sverige.

christina tipsar

förövrigt har det hänt ganska mycket på de senaste två åren, jag har:
- träffat mitt livs kärlek? (fan vad romantiskt det låter)
- börjat gymnasiet
- träffat en massa koola människor wooh
- bytt hårfärg och längd ett antal gånger
- varit utomlands (spanien, usa, wales, kroatien)
- upptäckt en massa bra band! jag har hittat min musikgenre.

nu känner jag att jag bara måste skriva ner de viktigaste musikupptäckterna under de senaste två åren:

image23

Sublime
Ska / Reggae / Punk Rock
jag kan utan tvekan säga att Sublime är mitt favoritband alla kategorier. vad jag än hittar för ny musik, kommer jag alltid att gå tillbaka till att lyssna på dom.

image24

The Aquabats
Punk Rock / Ska / ???
ett av världens cpigaste band men också ett av världens bästa. de klär ut sig i superhjältekostymer på varje spelning. har inte sett dom än, men får jag chansen är det bara ett måste!

image25

Capdown
Skacore
underbart, skitbra band som tyvärr splittrades hösten 2007. de äldre låtarna är bäst, då dom hade mycket mer sax, koolt som fan!

image26

Skindred
Reggae / Metal
coolaste blandingen av musikstilar! en genre som jag aldrig hört förut, men som är bättre än vad den låter. finns inte så mycket att säga, men helt klart ett band värt att kolla upp.

image27

Rage Against the Machine
Punk / Rap / Funk?
ett band som kanske är lite för politiska för min smak, men musiken är sååååå bra. det här bandet är #1 på listan av band jag vill se. har hört rykten om att de ska återförenas lite grann och spela på en festival i slutet av sommaren.. hm, om det är sant så ÄR jag där.

image28

Cypress Hill
Hip Hop / Rap
jag brukade vara lite småskeptisk mot hiphop, jag menar, kul att lyssna på band som bara har texter om cash, brudar och feta bilar. så brukade jag iallafall tänka innan jag upptäckte cypress hill. fett roligt band som sjunger om att vara höga och chilla typ haha. det var också genom dom som jag upptäckte genren hiphop på riktigt.

tada! det är är långt ifrån alla mina favoritband, det här är helt enkelt de band som öppnade upp för en massa annan bra musik.

keep it going

idag åkte min kära syster iväg till polen. herregud, det var väl inte länge sen vi var där? det är svårt att inse att det faktiskt är hela 2 år sen jag satt och trängdes på bussen i flera timmar.

hur som helst ska det bli lite konstigt att vara "ensam" hemma i en hel vecka. det kommer att kännas fett tomt. det enda bra är att jag kan sno hur mycket grejer som helst ur hennes garderob helt ostraffat. hehe. hehehe.

anyway så håller jag på att knåpa ihop mitt cv nu, det ser ganska tomt ut, men vafan. det får lösa sig. vad jag borde göra är typ att skriva ut skiten på rosa papper och parfymera à la legally blonde haha. DÅ skulle cvet minsann sticka ut i mängden.

här är lite trevliga polenbilder för er som är intresserade:


puss

image14

jag känner att jag nästan blir gråtig när jag tittar på den här bilden.
puss på idris som piggar upp mig med söta sms och gör mig alldeles varm inuti när han ler!

it ain't easy

nu känns det som jag inte har uppdaterat på flera veckor, vilket det nog ligger ganska mycket sanning i..

jag har haft ett underbart lov, även om jag inte gjort speciellt mycket (och fucking bad manners såg jag inte heller!!). så det mesta har kännts dystert sedan jag kom hem i söndags. en väldigt ovälkommen överraskning var ju snön. eller den så kallade "snön", det jävla slasket förstör ständigt både humör och kläder. BLÄH.

det känns som att det inte riktigt har sjunkigt in att jag faktiskt bor i det här skitlandet. allt är dumt och jag är ännu mer gnällig än vanligt, något som jag inte trodde var möjligt. jag tror att mycket har att göra med vädret och bristen på allt ljus, jag märker verkligen hur mitt humör förändras under dagen beroende på just sånt.

sådär, slut på gnället. nu ska jag vara duktig och plugga matte (för ja, jag har ett jävla prov på fredag MYS)

RSS 2.0