au revoir

ha, om 2½ timme åker jag. so long suckers, jag kommer inte att sakna er!

look at me, i'm a winner!

alltså jag förstår inte vad det är för fel på mig? jag vill veta och lära mig hur mycket skit som helst, jag kommer på migsjälv med att sitta och läsa fula artiklar på wikipedia om helt meningslösa saker som små städer i wales, eller nån snubbe som vart med i nåt band eller gjort något knäppt. samtidigt kan jag aldrig förmå mig att äns öppna skolböckerna. vafan. liksom.

MAN MÅSTE KLICKA PÅ DOM HÄR LÄNKARNA:
#1 #2
#3 #4 #5

#3 & #5 är tillägnade min vän irene. jag säger bara ett ord: spetsflufftofflor.


ekorren

image38hihi, häromdagen satt det en liten söt ekorre utanför mitt fönster och min första tanke var: shit! jag måste hämta kameran och fota den snabbt, innan den försvinner. ja, så nu finns det 3 bilder på en jävla ekorre på min dator. herregud vilken hets.







här kommer ett skepp lastat med tiotusen stressmoment

alltså oj vad jag har grejer att göra nu innan lovet, kolla bara superlångalistanhära:

-läs svenskabok om skalbaggesnubben + 3 frågeställningar(?) (onsdag)
-hämta barnen (onsdag)
-matteprov (torsdag)
-fotoinlämning, fucking analog=framkallning också!! (torsdag)
-kemilabb (fredag)
-eventuellt hitta en "sommarjacka" (fredag)

..och så hade jag tänkt packa också, det kunde ju vara smart liksom.


huh?

det satt ett jävla tuggummi på baksidan av min jacka. ungefär på skulderbladet. idéer?? är jag extremt hatad av någon, eller är jag bara så jävla klumpig att jag på något vis lutat mig emot ett gammalt tuggummi?

söndagsblä

söndag igen.

nu är det endast 5 dagar tills jag försvinner från detta äckliga, kalla land. jag skiter fullständigt i att jag kanske hamnar på en båt med sjuttioelva gamla brittiska par, för min kropp behöver värme, NU! åt helvete med vintern som aldrig kommer, nu vill jag ha vår! hmmf.

förresten har jag suttit nu i tjugo minuter och försöks lära mig whoops i od'd av nofx på bas & mina fingertoppar gör ont som aldrig förr, pröva själv.

*

wtf???? kollade just ut och det är +7 grader i skuggan, hihi. våren kanske kommer snart trots allt!

???

OCH VARFÖR HAR JAG INGEN ANING OM ATT BRODY OCH TONY FRÅN DISTILLERS HAR ETT NYTT BAND SEN ETT ÅR TILLBAKA?

eeh

haha.

det var länge sedan jag följde en tv-serie känns det som, men nu har det hänt igen. hittills har jag bara sett 3 avsnitt av gossip girl, men jag är helt jävla kär! jag kommer att bli helt hetsig som irro och springa hem från skolan varje dag ett nytt avsnitt är ute på internet. och förresten är chuck helt stört snygg, fast det visste ni väl redan?

mvh
le amerikansk-tv-serie-nörd

jag saknar

jag tror inte att jag riktigt förstått hur mycket idris fattas i mitt liv förrän nu. vi har inte pratat på "riktigt" på snart 3 veckor nu, och det har inte känts konstigt på något sätt. förrän nu. jag vill bara att han ska vara här så att jag kan titta på honom och hålla honom i handen och ja, titta på honom när han sitter på sängkanten och spelar på min bas. eller när han sitter och äter och jag sitter och stirrar på honom och han tittar upp och ler och ser sötast ut i hela världen. livet är så jävla orättvist ibland, fan, livet är orättvist hela jävla tiden.

image37

hiho

förresten, nu är det bara 50% kvar att ladda ner av gossip girl, säsong 1.
yes box, nu är det även dags för mig att nörda ner mig i nån ful, amerikansk tv-serie. ha!

list-en to DJ's

här är en bra lista med bra saker:
1. låten hunting for witches av bloc party (är detta en mycket känd låt? har jag helt missat den tills nu? sjukt bra låt som jag bara vill ha på repeat i flera timmar)
2. bloggen heja abbe (handlar om en ca 3årig kille med hjärtfel etc. skriven av hans pappa. sjukt bra blogg som jag inte har en aning om hur jag hittade, men som jag bara älskar)
3. tv-serien sverige dansar och ler (varför såg jag inte skiten när det gick på tv? förresten är henrik schyffert världens skönaste människa. lätt)

okej, det blev en kort lista. fast det gör inget för det är ju kvalitén som räknas, inte kvantiteten. just det.

är lathet ett ord?

idag hade vi en rolig svenskalektion där vi lärde oss om modernismen och skrev surrealistiska dikter och eftersom det var så fruktansvärt roligt tänkte jag skriva det här inlägget på modernistiskt vis. heh.

seg dag tänker jag när jag sitter här på stolen som repade golvet skit också fint parkettgolv med stora repor i ...

och längre än så kom jag inte. jag är så töntig ibland haha.. nej men seriöst hur ska jag palla skriva en modernistisk text när jag knappt pallar gå ner för trappan för att jag göra en macka när jag är hungrig. är det inte höjden av lathet?

sverige dansar och ler

experten margareta: har inte du några frågor att komma med nu, tore? om gruppsex?
tore: nääe...
experten margareta: är du bög eller?
tore: neej!

der schwedische midsommar

alltså jag vet att den här är lite seg i början, men se hela vafan! så sjukt störd gammal ikea-reklamfilm från typ tyskland(?). så. himla. cp.


spellista som alltid funkar

01. Babylon Whackers - Marching Blind
02. Dick Truth - Inferno Of Youth
03. Rise Against - Tip The Scales
04. Snuff - Nich Northern
05. Rancid - Maxwell Murder
06. Raised Fist - Message Beneath Contempt
07. Propagandhi - Nation States
08. Skindred - Babylon
09. As I lay Dying - Confined
10. The Hives - Untutored Youth

ahah, jag har så konstigt blandad musiksmak så det är löjligt.. eller typ.

RSS 2.0