spellista

måste bara dela med mig av min fett braiga spelningslista. väldigt ojämn men skitsamma, har du musiktorka kolla här:

01. Bloc Party - Song For Clay [Disappear Here]
02. Tupac Shakur - California Love
03. Death From Above 1979 - Blood On Our Hands (Justice Remix)
04. Foo Fighters - The Pretender
05. Omnikrom - Que Douillet
06. Beck - Loser
07. [spunge] - Dotted Line
08. Bloc Party - Hunting For Witches
09. Eminem - Lose Yourself
10. Adam Tensta - Dopeboy (Feat. Eboi)
11. Run-D.M.C - Walk This Way
12. Run-D.M.C - It's Tricky
13. Adam Tensta - They Wanna Know
14. Bloc Party - She's Hearing Voices
15. The Hot Topics - Lois Lane
16. Nasum - Darkness Falls
17. Bloc Party - Luno
18. The Hot Topics - Hold On To Your Hearts
19. Pepper - Keep Your Head Bangin
20. Omnikrom - Prend Une Photo Avec Moi
21. Skindred - Bruises

mintchoklad & tv-reklam

åh! det mest ångestframkallande provet i hela min gymnasietids historia är avklarat (kemi b=min största fiende), och kanskekanske till och med med ett inte alltför dåligt resultat! yeho.

nu sitter jag och fixar ihop ett argumenterande tal (tills imorgon ojoj) om... mer reklam på tv! haha, vi får väl se hur det går, jag har inga större förväntningar på mig själv direkt.

och nu: big news! älskade idris landar 11.25 imorgon på morgonen! som vanligt känns det som att det inte händer, men jag kan ju tala om att det är en viss christina som kommer att vakna med fjärilar i magen imorgon. hihi.

oj vad det här inlägget blev mångsidigt men så kan det ju gå. förresten fick jag blommor och after eight av mina barnvaktsbarns mamma idag. hon är så himla snäll, köper godis och chips och grejer till mig för att jag nästan är hennes barn haha. och jag som inte ens gillar after eight, har ätit typ 4 stycken nu men det går verkligen inte. fast det är ju tanken som räknas, så det gör inte så mycket.

vill ha

ååh, jag vill ha den här väskan så himla mycket. så jävla cool.



bara hjälp mig, ok?

jag ska ha ett argumenterande tal på torsdag och har fortfarande ingen aning om vad jag ska argumentera för/emot. HJÄLP. NU. är öppen för vadfan som helst!

söndag

åh, jag är så nöjd med mig själv idag! jag och min vän irene lyckades färdigställa världens bästa powerpointpresentation. så. sjukt. rolig. jag hoppas bara att resten av min klass håller med om det haha. dessutom har jag varit och tränat idag! herregud, det känns så bra. äntligen har jag tagit tag i något som jag så länge funderat över. det känns verkligen som att jag är kapabel att genomföra saker och inte bara sitta hemma och gnälla hela tiden.
jag är bäst och så är det. idag iallafall.

?

är det någon mer än jag som visste att ed "chuck" westwick från gossip girl hade ett band? någon som tycker att det påminner lite om en viss pete doherty och ett visst the libertines? hursomhelst låter det ganska bra, ursexiga brittiska dialekter klingar fint i mina öron.





fina framtidsutsikter

åh, imorgon är det fredag igen! hela den här veckan har bara flugit förbi, och jag har helt glömt bort vad skola och läxor är för något. det är lite roligt hur min hjärna lyckas komprimera allt "viktigt" och trycka in det längst bak i något hörn av mitt huvud. jag menar, jag har ju inget jävligt kemi b prov om 1 ½ vecka och ingen engelskainlämning på måndag och tal på torsdag.. ni fattar poängen? haha, jag kommer att sluta som en av dom där jävlarna som sitter på tunnelbanan en varm sommardag med mössa & systempåse, som skriker nåt i stil med: vafan gloru på? jävla ungdomar nuförtiden.. varpå jag tänder en cigg. och itne för att jag är dum i huvudet eller att jag är helt inkapabel att lära mig saker, utan för att jag är så jävla lat.

alltså?!

ROLIGASTE REKLAMEN EVER. JAG SKOJAR INTE!


bwlöh

...så var man hemma igen. det känns jävligt segt måste jag erkänna, fast man har börjat vänja sig lite vid det här laget. och det är ju trots allt bara 3 veckor tills nästa lov nu.

jag har haft en väldigt trevlig vecka i solen. just solen är nog det som jag saknar allra mest just nu. jävla skitsverige. blöh.

RSS 2.0