can i get a...hit?

letade lite efter info om cannabis eftersom vi ska ha debatt i skolan om legalisering av det, då jag hittade den här. hmm.. det tål att tänkas på. det bästa är fan att det har sänts på 1an.


matmatmat

här har ni det finfina receptet vi använde till pannkakorna. dom blev skitgoda.

2 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 msk socker
2 ½ dl mjölk
2 msk smält smör + smör till stekning
1 ägg

gör så här: blanda ihop de torra ingredienserna till smeten, vispa sedan i mjölk, smör och sist ägget. stek pannkakorna i lite smör i en stekpanna. när du ser bubblor på översidan på pannkakan är den dags att vända.

wooh

nu, mina damer och herrar, händer det något jävligt oväntat: jag skriver ett inlägg.

ja, eh, nu har jag ju varit lite frånvarande här på sista tiden. vissa kanske skulle skylla det på stress och mycket i skolan. jag skyller det på för lite att göra, vilket ger mig en massa mer tid i det underbara vädret. vafan liksom? sommar i april. inte för att jag klagar, jag hoppas bara att skiten tar slut i juli..

idag gjorde jag och min vän irene extremt fräsiga, amerikanska pannkakor som vi sedan åt ute i solen. MYS FÖRFAN. vi i sverige uppskattar fan sommer så himla mycket mer än resten av världen.

köpaköpaköpa

åh, jag vill köpa kläder! här är bara ett litet urval av saker jag bara måste ha just nu. blö.











<3

herregud. hur ska man kunna vara utan en sån här?! bara leendet gör att jag får största smajlet och det pirrar i magen som om jag gick i 7an.

image46

(och jag vet att jag är dålig och att fokus är på väggen, men han är så söt så det gör inget!)

KOLLAKOLLA

SVERIGE PUSSAS OCH KRAMAS PÅ KANAL 5 JUST NU! (21.55-22.25)

pub punk rock & hårvax m.m.

konstigt nog så har jag inte insett hur hemskt det är att idris är borta nu. det känns som att det var två veckor sen och inte imorse jag kramade honom och sa hejdå på flygplatsen.
han är så himla söt ibland. jag trodde liksom att han hade glömt kvar hårvaxet och sprayen, men i sjävla verket lämnade han kvar dom så att jag skulle kunna lukta på dom och minnas honom. alltså. puss.

förövrigt var jag och såg dropkick murphys i måndags, ett band som jag länge tänkt att lyssna in mig på men som liksom inte blivit av. tills nu. herregud vilket drag det var, trots att jag inte kände igen hälften av låtarna de spelade var det underbart. jag ångrar till och med inte att jag inte har ett enda öre kvar att spendera tills den 28e april, ha.

RSS 2.0